facebook

Wanda in Petra

Wanda woont Noord-Westelijk van het eiland Lesbos in Petra. Zij is dag en nacht bezig met de hondjes, ze ademt honden, alles download (9) draait om honden. Iedere hond is welkom bij haar en ze vangt ze dan ook allemaal op. Puppies worden met de hand grootgebracht, gewonde honden worden verzorgd,

ze voert de straathonden in het plaatsje en maakt iedere dag twee keer de rit naar de opvang waar ook nog eens 21 honden op haar wachten.

Wanda is een van oorsprong franse dame die bewust gekozen heeft om op dit eiland haar oude dag door te brengen. Al snel kwam zij in aanraking met het leed van de honden en wilde graag helpen. Iedereen kent Wanda in het dorp, ook onder de toeristen is zij een bekend gezicht. Als er een hond wordt gevonden dan loopt men automatisch naar haar huis. Rondom haar huis lopen ook veel zwerfhonden. Ze weten dat ze bij haar altijd eten zullen krijgen.

Wij hebben Wanda in de zomer van 2012 leren kennen en zetten veel van onze middelen in om haar te helpen. We voorzien haar van manden, dekens, voer, zorgen dat haar hek rondom de tuin zo goed mogelijk is afgezet zodat de hondjes niet weg kunnen. Alles wat zij bezit gaat naar de dieren, ze is altijd vrolijk en rent de hele dag rond voor de honden.

Ook zij staat er alleen voor, zeker in de winter is ze aangewezen op zichzelf en donaties van stichtingen en vrijwilligers. Bennie’s Place helpt Wanda waar we kunnen. Dat is niet altijd even makkelijk, ook wij zijn afhankelijk van de hulp die mensen ons bieden en donaties voor Wanda en haar hondenroedel.

Wij geven Wanda en haar geweldige werk niet op.

Doneer voor Wanda:

Stichting Bennie’s Place

NL80INGB0006733581

ovv: Hulp voor Wanda

 

Lefkas doggies

Wij helpen ook de dames op het griekse eiland Lefkas. Lee en Sallie zijn samen al jarenlang actief met het redden van honden en katten. Zij hebben sterilisatieprojecten opgezet, zijn educatief zeer actief en praten met de lokale bevolking over het welzijn van de dieren en wat daarvoor nodig is. De honden op Lefkas worden privé opgevangen waardoor zij goed kunnen wennen aan het leven in de maatschappij.

Bennies Place ondersteunt de dames met, manden, dekens, riemen, voer. Ook dragen wij financieel bij aan het steriliseren van de honden, bieden wij medische zorg, zamelen geld in om de projecten te ondersteunen en zoeken voor een aantal hondjes gouden mandjes hier in Nederland.

Lefkas ligt ten westen van het vaste land en is te bereiken via de luchthaven Preveza.lefkada

Doneer voor Lefkas Doggies:

Stichting Bennie’s Place

NL80INGB0006733581

ovv: Hulp voor Lefkas