facebook

Adoptieprocedure Bennies-Place

Een bijzonder welkom bij Bennies-Place, waar Adoptie, Training en Opvang centraal staan en de hondjes op nummer 1!!

Allereerst van harte welkom op Bennies-Place. Wij zijn altijd blij met nieuwe vriendjes op onze website en Facebook. Want dankzij jullie vinden onze hondjes een gouden mandje.

We steriliseren, voeren, geven medische zorg en zoeken gouden mandjes voor de hondjes.

Wij reizen meerdere keren per jaar af om de hondjes te zien, mee te helpen daar waar behoefte aan is, projecten op te zetten met vrijwilligers en we zoeken naar mandjes in Nederland. Buiten de stichting werken meesten van ons met honden. Anita de voorzitter van de stichting is een geregistreerd Diergezondheidstherapeute, gedragstherapeut, instructeur en coach.

Om tot adoptie over te gaan willen we uiteraard weten met wie wij te maken hebben. Hoe je woont, waar je woont, welk hondje je leuk vind, wat je zoekt et cetera. Als je na het lezen van deze procedure verder wilt, nemen we graag contact met je op via de telefoon. Wij willen je graag spreken en nemen een vragenlijst met je door, ook is er alle ruimte om eigen vragen te stellen. Vraag ons gerust alles, want wij willen als stichting zorgvuldig en correct werken.

Onze volwassen honden worden allemaal gesteriliseerd, of ze moeten daar te jong voor zijn, dan is het aan de nieuwe eigenaar om dit alsnog te doen. Ze worden getest op ziekten en als ze helemaal gezond zijn mogen ze reizen.

Puppies moeten 12 weken en 21 dagen oud zijn om te reizen, dit ivm de verplichte Rabies enting. Ze krijgen een chip, paspoort, alle entingen, worden ontwormd en ook tegen vlooitje worden ze behandeld.

Als puppy’s hier in Nederland aankomen gaan ze altijd mee naar ons opvanggezin. Dit omdat we willen zien of ze de reis goed doorstaan hebben. Wij willen graag het hoogst haalbare doen voor de hondjes. Als alles goed is mogen ze naar hun nieuwe mandje. Ook gaan alle hondjes hier nog naar de dierenarts voor ze naar hun adoptiegezin gaan. Pas als die een GO geeft mogen ze verhuizen.

Adoptie volwassen hond: €350,– dit is inclusief alle kosten, enten, steriliseren, testen op de meest voorkomende ziekten op het eiland, chippen, paspoort, rabiës, dierenarts, vlucht en ticket, opvang en check-up bij de dierenarts in Nederland.

Pupjes: €299,– dit is ook inclusief alles. Enten, rabiës, paspoort, chip, dierenarts, vlucht en ticket, pups krijgen ook de L4 enting en bezoek dierenarts Nederland.

Hondjes worden bij ons opvanggezin, opgehaald. Wij laten geen hondjes ophalen op schiphol.

Als een hondje is geadopteerd zetten we alles in werking om hem/haar zo snel mogelijk naar NL te laten reizen. Soms is dat snel en soms moeten we wachten op een beschikbare vlucht.

Hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Geef je telefoonnummer als je een gesprek wilt met één van onze medewerkers van het zorg en nazorg team.

Team Bennies-Place